fbpx
Het voelt goed om slank de zomer in te gaan!

Kosten PowerSlim

Voor jou

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat de kosten van het PowerSlim dieet voor jou zijn. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht, het aantal kilo's dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Kosten PowerSlim starterspakket

starterspakket 

€ 159

Meestal start je met een starterspakket. Dit starterspakket is goed voor 8-10 dagen en bevat 46 verschillende PowerSlim producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Naast de PowerSlim producten bevat het pakket:

  • Potje Multivitamine
  • Potje Acido Fit
  • Introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week
  • Gratis shake beker
  • Gratis PowerSlim kookboek met 52 recepten voor ontbijt, lunch en diner t.w.v. € 19,95

na het starterspakket

€ 12 - € 15 per dag

Vanaf de tweede week stellen we samen een weekmenu op of geef je zelf aan wat je wilt eten. Gemiddeld ben je € 12,50 á € 15,- per dag kwijt aan PowerSlim producten. Vanaf fase 2 eet je minder PowerSlim en gaan we opbouwen naar normale voeding. De kosten per dag zullen vanaf deze fase minder worden. 

persoonlijke coaching

gratis

Een kennismakingsgesprek van 60 minuten kost € 69,- Indien je met het PowerSlim programma gaat starten hoef je deze kosten niet te betalen.

Een vervolg consult (30 min.) kost € 40,- Bij afname van 4 PowerSlim producten zijn de vervolgconsulten gratis in fase 1. In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes voor een gratis consult.

gratis receptenboek

PowerSlim

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met gezonde weekmenu's en recepten t.w.v. € 14,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!