fbpx

grip op een gezonde leefstijl

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Je eet tijdens het programma koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Dat is goed vol te houden door de combinatie van heerlijke recepten, PowerSlim-producten én mijn persoonlijke begeleiding!  

 

Mooi weegresultaat

Herken jij dit?

 • Je herkent jezelf niet meer in de spiegel
 • Je voelt je niet goed – futloos, ongezond, depressief, je hebt misschien te weinig tijd voor jezelf, je conditie is niet al te best en/of je hebt lichamelijke klachten 
 • Je bent bekend met verschillende soorten diëten, maar hebt de diëten nooit langdurig volgehouden óf het gewicht kwam na verloop van tijd weer terug
 • Je wilt afvallen, maar wel op een manier die goed te combineren is met jouw leven

wil je afvallen en…

 • snel resultaten zien en voelen?
 • niet alleen shakes drinken, maar ook vaste voeding eten, zoals vlees, vis en brood?
 • ‘s avonds gewoon mee-eten met het gezin?
 • geen beperkt menu, maar veel variatie in je voeding?
 • niet minder eten, maar 5 tot 7 eetmomenten per dag?
 • daarvoor een wetenschappelijk onderbouwde manier van afvallen toepassen?

Patricia

“Ik ben bijna op mijn streefgewicht dankzij de producten van PowerSlim. Ik heb geen hongergevoel en vind het makkelijk vol te houden. Ik kom wekelijks bij mijn coach Monique. Afvallen doe je zelf, maar onder de goede begeleiding van Monique gaat het veel makkelijker! Zij geeft je net dat steuntje wanneer je dat nodig hebt!”

Natalie

“Monique is een hele fijne coach. Geeft je net dat zetje waardoor je doorgaat en als je eens “faalt” laat ze je inzien niet te streng te zijn. Ook hierin leer je door vallen en opstaan.
Ik blijf trouw producten afnemen en Monique bezoeken. Zij is voor mij de stok achter de deur.”

Sabrina

“Ik ben heel enthousiast over dit concept. Het is heel goed vol te houden en de producten zijn heel lekker. Daarnaast had ik Monique als een hele fijne coach. Ik kon al mijn vragen bij haar kwijt en zij was mijn luisterend oor. Dat gaf mij een goed gevoel van vertrouwen. Kortom een aanrader om eens langs te gaan.”

Veronique

“Monique, mijn allerliefste en dierbare coach. Zonder haar had ik er niet doorheen gekomen. Keer op keer pept ze me op als het even niet lekker gaat en ze is altijd enthousiast en vrolijk!”

Hanneke

“Lieve Monique, bedankt voor alles! Je geduld en luisterend oor.”

Nathalie

“Eindelijk voel ik mij weer mooi! De motivatie om NOOIT meer te worden zoals ik was is heel sterk aanwezig, dus dat gaat zeker lukken. Zeker met de hulp van Monique. Voorlopig is ze nog niet van mij af!”

PowerSlim ervaring Diana

Het programma

PowerSlim
Voordat je begint hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we je huidige voedingspatroon en je valkuilen bespreken. Ook bepalen we samen je streefgewicht en bespreken we jouw persoonlijke doel. Hoe kan je jouw doel behalen én behouden?

Met het programma van PowerSlim en je persoonlijke coach gaat dat jou dit keer echt lukken! Want je kent het vast wel: “Ik heb het allemaal al eens geprobeerd, daarna was ik nog zwaarder dan voor ik met het dieet begon” en “Morgen begin ik”. Het zijn veel gehoorde uitspraken en vaak wordt het dan overmorgen, volgende week, volgende maand of misschien wel helemaal niet. Tot nu. Jij gaat aan de slag en ik help je daarbij. Ik heb al honderden PowerSlimmers mogen coachen en het kost de meeste weinig moeite om af te vallen en hun gewicht te behouden.

Je komt wekelijks op consult voor begeleiding en om te wegen. We bespreken je week, je lastige momenten, valkuilen en natuurlijk ook je successen!

is dit wat voor jou?

Are you ready?

Zijn wij een match, vraag je je af? Wij zijn absoluut een match als jij klaar bent voor verandering. Als je er echt aan toe bent om het roer om te gooien. Als je hulp en aanmoediging bij je reis prettig vindt. Als je gemotiveerd bent om zelf écht aan de slag te gaan, om het beste uit jezelf en jouw leven te halen. Vind jij je gezondheid belangrijk en wil je bewuster leven? Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek! 

Corrie

“Een top coach. Steunt mij met alles. Mede door haar nu 20 kilo kwijt. Ik ben er nog niet, maar de eerste hobbel is genomen.”

Debbie

“In oktober begonnen en nu 7/1 12 kilo eraf, thnx too monique!”

Sharella

“Ik ben heel veel kilo’s afgevallen, onder begeleiding van mijn lieve coach Monique van Limborgh…..dank je wel lieve schat.”

dit levert het je op

Resultaten
 • Een gezonde leefstijl die je kunt volhouden
 • Meer energie
 • Een betere conditie
 • Inzicht krijgen in je eigen gedrag
 • Een fitter en vitaler leven

succesverhalen

Afvallers

“Na een foto van mezelf te hebben gezien schrok ik me rot en herkende ik mezelf totaal niet meer. Er moest iets gebeuren… Een vriendin van mij was met succes 10 kilo afgevallen met het PowerSlim programma. Door haar enthousiasme over PowerSlim heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij Monique van MooiSlank in Ridderkerk.

Onder lijnen/ diëten verstaan de meeste mensen afzien, honger hebben en weinig eten. Dat is dus zeker niet het geval. Met PowerSlim kan je gewoon 6x per dag eten en het is nog lekker ook. Feestdagen en etentjes lukt ook prima. Ook heb ik het sporten/wandelen weer opgepakt en dat gaat me nu veel beter af.

Na 1,5 jaar ben ik 55 kilo afgevallen en ik voel me echt super! 

Belinda
Het is jouw tijd om te stralen

Kosten PowerSlim

Voor jou

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat de kosten van het PowerSlim dieet voor jou zijn. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht, het aantal kilo's dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Kosten PowerSlim starterspakket

starterspakket 

€ 159

Je start met een starterspakket. Dit starterspakket is goed voor 7 dagen en bevat 42 verschillende PowerSlim producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Naast de PowerSlim producten bevat het pakket:

 • Potje Multivitamine
 • Potje Acido Fit
 • Introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week
 • Gratis shake beker
 • Gratis PowerSlim inspiratieboek met recepten voor ontbijt, lunch en diner t.w.v. € 19,95
Voeding- en lifestyle coach Monique

Adviesgesprek

€ 30

Een PowerSlim adviesgesprek van een uur kost € 30,- Indien je met het PowerSlim programma incl. starterspakket start worden de kosten van € 30,- verrekend en is je adviesgesprek gratis!

na het starterspakket

€ 12 - 15 

Vanaf de 2e week stellen we samen een weekmenu op of geef je zelf aan wat je wilt eten. Gemiddeld ben je € 12,50 á € 15,- per dag kwijt aan PowerSlim producten.

Vanaf fase 2 eet je minder PowerSlim en gaan we opbouwen naar normale voeding. De kosten per dag zullen vanaf deze fase minder worden.

persoonlijke coaching

gratis

Een vervolg consult (30 min.) kost € 50,- Bij afname van 4 PowerSlim producten zijn de vervolgconsulten gratis in fase 1.

In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes voor een gratis consult.

gratis receptenboek

PowerSlim

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book met 5 koolhydraatarme recepten voor de lunch en het diner

Gratis E-book met 5 koolhydraatarme recepten

Wil jij ook het e-book "5 inspirerende koolhydraatarme recepten voor de lunch & het diner" ontvangen? Schrijf je in als MooiSlank Club Member en ontvang het E-book!

 

Jouw aanvraag is gelukt. Het E-book wordt verstuurd naar jouw e-mailadres!

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!