fbpx

Ervaringen

PowerSlim

“Zonder suiker voel ik me super!”

Ellie, 63 jaar uit Ridderkerk

Met toeval ben ik bij PS. food & lifestyle terecht gekomen. Met behulp van mijn coach Monique is het mij gelukt om meer zelfvertrouwen te krijgen en mijn gezonde levensstijl in balans te houden.

Ik was het zogenaamde jojo-type: afvallen en vervolgens weer aankomen. Ik begon telkens opnieuw met lijnen. Wat ik ook deed, weinig eten, meerdere porties per dag, niets hielp. Uiteindelijk ben ik bij Monique terechtgekomen, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Een nieuw eetpatroon

In het begin was het best moeilijk; geen aardappelen, geen pasta maar voornamelijk producten van PS. food & lifestyle. Je kunt ze zelf lekker op smaak brengen, bijvoorbeeld met een uitje, champignons, paprika en een beetje sojasaus. Ook de tussendoortjes zijn heerlijk. Ik heb geleerd om mijn eetgewoonte aan te passen. Ik bleef dit keer niet hangen op een bepaald getal, maar het lukte me om door te zetten. Daar ben ik heel gelukkig mee!

Ik heb anders leren eten, maar wel zo, dat het goed vol te houden is. Suiker heb ik zoveel mogelijk geschrapt, omdat ik daar last van heb. Zonder suiker voel ik mij super!

Nu eet ik gezond, maar af en toe een broodje moet kunnen. Ook ga ik lekker uit eten zonder weer terug te vallen in mijn oude gewoontes, want ik heb geleerd te doseren. Vandaag teveel buiten mijn boekje gegaan, is morgen weer wat strenger zijn voor mezelf.

Het was ook heel gezellig om iedere week naar mijn coach te gaan. We hadden fijne gesprekken en ze gaf me weer goede raad voor de komende week. Bedankt Monique voor de goede support!

 

Ervaring Ellie voor en na
Ervaring Ellie voor foto
Ellie

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PowerSlim

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!