fbpx

grip op een gezonde leefstijl

PS.

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Je eet tijdens het programma koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Dat is goed vol te houden door de combinatie van heerlijke recepten, producten én mijn persoonlijke begeleiding!  

 

Mooi weegresultaat

Herken jij dit?

 • Je herkent jezelf niet meer in de spiegel
 • Je voelt je niet goed – futloos, ongezond, depressief, je hebt misschien te weinig tijd voor jezelf, je conditie is niet al te best en/of je hebt lichamelijke klachten 
 • Je bent bekend met verschillende soorten diëten, maar hebt de diëten nooit langdurig volgehouden óf het gewicht kwam na verloop van tijd weer terug
 • Je wilt afvallen, maar wel op een manier die goed te combineren is met jouw leven

wil je afvallen en…

 • snel resultaten zien en voelen?
 • niet alleen shakes drinken, maar ook vaste voeding eten, zoals vlees, vis en brood?
 • ’s avonds gewoon mee-eten met het gezin?
 • geen beperkt menu, maar veel variatie in je voeding?
 • niet minder eten, maar 5 tot 7 eetmomenten per dag?
 • daarvoor een wetenschappelijk onderbouwde manier van afvallen toepassen?

Patricia

“Ik ben bijna op mijn streefgewicht dankzij de producten van PowerSlim. Ik heb geen hongergevoel en vind het makkelijk vol te houden. Ik kom wekelijks bij mijn coach Monique. Afvallen doe je zelf, maar onder de goede begeleiding van Monique gaat het veel makkelijker! Zij geeft je net dat steuntje wanneer je dat nodig hebt!”

Natalie

“Monique is een hele fijne coach. Geeft je net dat zetje waardoor je doorgaat en als je eens “faalt” laat ze je inzien niet te streng te zijn. Ook hierin leer je door vallen en opstaan.
Ik blijf trouw producten afnemen en Monique bezoeken. Zij is voor mij de stok achter de deur.”

Sabrina

“Ik ben heel enthousiast over dit concept. Het is heel goed vol te houden en de producten zijn heel lekker. Daarnaast had ik Monique als een hele fijne coach. Ik kon al mijn vragen bij haar kwijt en zij was mijn luisterend oor. Dat gaf mij een goed gevoel van vertrouwen. Kortom een aanrader om eens langs te gaan.”

Veronique

“Monique, mijn allerliefste en dierbare coach. Zonder haar had ik er niet doorheen gekomen. Keer op keer pept ze me op als het even niet lekker gaat en ze is altijd enthousiast en vrolijk!”

Hanneke

“Lieve Monique, bedankt voor alles! Je geduld en luisterend oor.”

Nathalie

“Eindelijk voel ik mij weer mooi! De motivatie om NOOIT meer te worden zoals ik was is heel sterk aanwezig, dus dat gaat zeker lukken. Zeker met de hulp van Monique. Voorlopig is ze nog niet van mij af!”

PowerSlim ervaring Diana

Het programma

PS.

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. food & lifestyle programma,  start je met het starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

is dit wat voor jou?

Are you ready?

Zijn wij een match, vraag je je af? Wij zijn absoluut een match als jij klaar bent voor verandering. Als je er echt aan toe bent om het roer om te gooien. Als je hulp en aanmoediging bij je reis prettig vindt. Als je gemotiveerd bent om zelf écht aan de slag te gaan, om het beste uit jezelf en jouw leven te halen. Vind jij je gezondheid belangrijk en wil je bewuster leven? Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek! 

Corrie

“Een top coach. Steunt mij met alles. Mede door haar nu 20 kilo kwijt. Ik ben er nog niet, maar de eerste hobbel is genomen.”

Debbie

“In oktober begonnen en nu 7/1 12 kilo eraf, thnx too monique!”

Sharella

“Ik ben heel veel kilo’s afgevallen, onder begeleiding van mijn lieve coach Monique van Limborgh…..dank je wel lieve schat.”

dit levert het je op

Resultaten
 • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde leefstijl
 • Meer energie
 • Een betere conditie
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect
 • Inzicht krijgen in je eigen gedrag
 • Een fitter en vitaler leven

succesverhalen

Afvallers

“Na een foto van mezelf te hebben gezien schrok ik me rot en herkende ik mezelf totaal niet meer. Er moest iets gebeuren… Een vriendin van mij was met succes 10 kilo afgevallen met het PowerSlim programma. Door haar enthousiasme over PowerSlim heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij Monique van MooiSlank in Ridderkerk.

Onder lijnen/ diëten verstaan de meeste mensen afzien, honger hebben en weinig eten. Dat is dus zeker niet het geval. Met PowerSlim kan je gewoon 6x per dag eten en het is nog lekker ook. Feestdagen en etentjes lukt ook prima. Ook heb ik het sporten/wandelen weer opgepakt en dat gaat me nu veel beter af.

Na 1,5 jaar ben ik 55 kilo afgevallen en ik voel me echt super! 

Belinda
Stralend de zomer in!

Kosten PS. food & lifestyle

Voor jou

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat de kosten van het PS. food & lifestyle programma voor jou zijn. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel, je startgewicht, het aantal kilo's dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Starterspakket

starterspakket 

€ 159

Je start met een starterspakket. Dit starterspakket is goed voor 7 dagen en bevat 42 verschillende PS. food & lifestyle producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Naast de PS. producten bevat het pakket:

 • Potje Multivitamine
 • Potje Acido Fit
 • Introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week
 • Gratis shake beker
 • Gratis PS. inspiratieboek met recepten voor ontbijt, lunch en diner t.w.v. € 19,95
Voeding- en lifestyle coach Monique

Intakegesprek

€ 30

Een PS. intakegesprek van een uur kost € 30,- Indien je met het PS. food & lifestyle programma incl. starterspakket start worden de kosten van € 30,- verrekend en is je adviesgesprek gratis!

Bagel

na het starterspakket

€ 12 - 15 

Vanaf de 2e week stellen we samen een weekmenu op of geef je zelf aan wat je wilt eten. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag.

Vanaf fase 2 eet je minder PS. producten en gaan we opbouwen naar normale voeding. De kosten per dag zullen vanaf deze fase minder worden.

persoonlijke coaching

gratis

Een vervolg consult (30 min.) kost € 50,- Bij afname van 4 PS. producten zijn de vervolgconsulten gratis in fase 1.

In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes voor een gratis consult.

Gratis receptenboek

gratis receptenboek

PS.

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book met 5 koolhydraatarme recepten voor de lunch en het diner

Gratis E-book met 5 koolhydraatarme recepten

Wil jij ook het e-book "5 inspirerende koolhydraatarme recepten voor de lunch & het diner" ontvangen? Schrijf je in als MooiSlank Club Member en ontvang het E-book!

 

Jouw aanvraag is gelukt. Het E-book wordt verstuurd naar jouw e-mailadres!

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!