fbpx

grip op je leven

Lifestyle Coach

Wil jij meer balans in je leven? Jezelf verder ontwikkelen? Of wil je juist meer rust creëren in je drukke leven? Wil je een gezond voedingspatroon aanleren, maar lukt het je niet alleen? Ik help je daar graag bij! Als lifestyle coach help ik jou met het bewust worden van je gedrag en je gewoonten met als doel het bereiken van een gezondere leefstijl. Samen gaan we op zoek naar een situatie die wenselijker is dan de huidige.

Wandelcoach

Herken jij dit?

 • Je huidige werk of leven geeft je geen voldoening (meer), maar je weet niet wat dan wél
 • Het lukt je niet om je gewicht stabiel te houden of om die paar kilo kwijt te raken
 • Je leven loopt op rolletjes, maar je geniet er niet (meer) van
 • Echtgenoot, kinderen, werkgever … Iedereen is happy, behalve jij
 • De balans in je leven is zoek en je loopt helemaal leeg
 • Je weet wel wat je eigenlijk zou willen, maar je durft de stap niet te zetten

wil je liever dit?

Gelukkig zijn?
Meer energie?
Inzicht krijgen in je eigen gedrag?
Een fitter en vitaler leven?
Persoonlijke groei?
Minder stress?
Een beter slaapritme?
Je beter kunnen ontspannen?

Wacht niet langer. Kies voor jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een coachingsessie!

Jacqueline

“Ik ben Monique dankbaar voor de goede begeleiding en de steun die ik van haar ontvangen heb. Je voelt je thuis bij haar, je kunt met al je vragen terecht, dat voelt heel vertrouwd.” 

Life coach Rotterdam

kies wat bij jou past

Verander je leven

Een positieve leefstijlverandering levert je veel op: een betere gezondheid, meer energie, geluk en een hogere vitaliteit. Een manier om dat te bereiken, is het (opnieuw) nemen van eigen regie over je leven. Het veranderen van een al jaren durende leefstijl is echter niet gemakkelijk. Het kost tijd en moeite om hardnekkige, ongezonde gewoonten te vervangen. Benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Lees snel verder!

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is een gelijkwaardige één op één relatie waarbij jouw persoonlijke ontwikkelingsproces voorop staat. Jij leert en ik ondersteun en geef je handvatten in dit leerproces door vragen te stellen en je een spiegel voor te houden. Samen gaan we op zoek naar de achterliggende oorzaak van jouw probleem.

Coaching via telefoon of Skype

Telefonisch coachen is een laagdrempelige manier van coachen. We komen samen tot een tijdstip en het contact tussen ons vindt plaats via de telefoon. Dit kan ook via Skype of een andere manier van beeldbellen.

Wamdelcoaching

Al wandelend vinden we rust. Wandelcoaching is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Je beweegt, je zintuigen worden geprikkeld en je bent buiten. Doordat je tijdens het wandelen om je heen kunt kijken voel je je vrijer dan op locatie. Het wandelen geeft je letterlijk en figuurlijk lucht. Mensen die de natuur intrekken om hun hoofd leeg te maken, komen vaak tot unieke inzichten.

E-Coaching (coaching per e-mail)

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Voor e-coaching hoef je de deur niet uit. Het is laagdrempelig en je kan zelf het tijdstip bepalen wanneer je mij een mail stuurt. Binnen 24 uur krijg jij reactie terug. 

dit kun je verwachten

 • Een coach die je ondersteunt, uitdaagt en die je aanmoedigt
 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijke aandacht
 • Betrouwbaar en loyaal
 • Een voedingsprogramma op maat
 • Leren hoe je lekker en gezond kan eten
 • Stappenplan op maat

is dit wat voor jou?

Are you ready?

Iederéén kan een coach gebruiken; wie een coach inschakelt investeert in zichzelf. Ook als jouw leven op rolletjes loopt zet je met een coach net even die extra stappen om jezelf te blijven uitdagen. Een coach is iemand die je inschakelt om het beste in jou naar boven te halen. Maar als coach kan ik jou ook helpen als je leven even niet op rolletjes loopt. 

Je investering

Prijzen

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat je moet investeren voor een gezonde leefstijl die je kunt volhouden. Voor een energiek, fitter en vitaler leven zijn er verschillende mogelijkheden.

Persoonlijke coaching

30 minuten coaching op locatie: € 45,-
60 minuten coaching op locatie: € 70,-

E-coaching (via e-mail)

Pakket van 5 sessies: € 175,- incl. btw (particulier tarief)

Telefonisch/Skype Coaching

Per 30 minuten: € 40,- incl. btw
(particulier tarief)

Wandelcoaching

Per 90 minuten: € 85,- incl. btw
(particulier tarief)

 

Krijg nieuwe inzichten en grip op je leven

Naast het ontdekken van jouw kernwaarden, zorg ik tevens voor andere perspectieven. Wellicht leg je de prioriteit te hoog op bepaalde zaken, waardoor het een gezond en vitaal leven in de weg komt te zitten. Wil je weer grip op je leven krijgen en zoek je naar de hulp van een life coach in Rotterdam? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens de eerste kennismaking help ik je om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens stellen we een doel en streef je samen met mij naar een blijvend resultaat!

Ontdek jouw kernwaarden

Om je huidige situatie goed in kaart te brengen, gaan we samen ontdekken waar jouw kernwaarden liggen. Zo kun je bijvoorbeeld veel waarde hechten aan gezelschap, gezondheid, financiën, voeding of andere waarden. Op basis van jouw in kaart gebrachte kernwaarden en persoonlijk doel, help ik je als life coach in Rotterdam met persoonlijke begeleiding en praktische tips. Zo leer je meer rust, energie en vreugde te ervaren.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!