fbpx

hey mannen! jullie kunnen dit óók!

Afvallen

Omdat je op deze pagina bent beland, ga ik ervan uit dat je een man bent. In dat geval is de kans dat je overgewicht hebt ongeveer 50%. Overgewicht is niet goed voor je gezondheid en misschien heb je een beginnend of reeds aanwezig buikje waar je niet om gevraagd hebt. Het PS. food & lifestyle programma is zeker geschikt voor jou. Je kunt er snel, verantwoord en succesvol mee afvallen.

Tegenwoordig willen niet alleen vrouwen hun lichaam in vorm houden. Steeds meer mannen letten op hun gewicht en volgen een dieet.

Het is goed om te weten dat jouw spiermassa beter is ontwikkeld dan bij vrouwen. Mannen beschikken namelijk over 7 tot 8 kg meer aan spieren. Mannen verbranden dagelijks meer calorieën dan vrouwen, waardoor jullie ook sneller afvallen! Nog een bijkomend voordeel is dat je waarschijnlijk minder behoefte hebt aan het eten van “zoete en slechte” tussendoortjes. Feitelijk sta je dus al 1-0 voor op je vrouw!

Herken jij dit?

 • Je buik(je) groeit gestaag
 • Je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen

 • Je komt te vaak bij McDonald’s

 • Je neemt na het sporten één biertje.. of een paar

 • Je hebt geen tijd om rustig te ontbijten of te lunchen

 • Je bent donateur bij de sportschool dus je conditie wordt er niet beter op

 • Je krijgt steeds meer lichamelijke klachten

 • Je voelt je minder aantrekkelijk bij je partner

 

Wil je afvallen en…

 • snel resultaten zien en voelen?
 • niet alleen shakes drinken, maar ook vaste voeding eten, zoals vlees, vis en brood?
 • ‘s avonds gewoon mee-eten met het gezin?
 • geen beperkt menu, maar veel variatie in je voeding?
 • niet minder eten, maar 5 tot 7 eetmomenten per dag?
 • daarvoor een wetenschappelijk onderbouwde manier van afvallen toepassen?
 • Meer tijd investeren in sporten zodat je je lichaam snel strakker ziet worden?

Patricia

“Ik ben bijna op mijn streefgewicht dankzij de producten van PowerSlim. Ik heb geen hongergevoel en vind het makkelijk vol te houden. Ik kom wekelijks bij mijn coach Monique. Afvallen doe je zelf, maar onder de goede begeleiding van Monique gaat het veel makkelijker! Zij geeft je net dat steuntje wanneer je dat nodig hebt!”

Bert

“Monique, werkt hard en heeft een vriendelijke en empathische houding.”

Sabrina

“Ik ben heel enthousiast over dit concept. Het is heel goed vol te houden en de producten zijn heel lekker. Daarnaast had ik Monique als een hele fijne coach. Ik kon al mijn vragen bij haar kwijt en zij was mijn luisterend oor. Dat gaf mij een goed gevoel van vertrouwen. Kortom een aanrader om eens langs te gaan.”

Het programma

PS.

Voordat je begint hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we je huidige voedingspatroon en je valkuilen bespreken. Ook bepalen we samen je streefgewicht en bespreken we jouw persoonlijke doel. Hoe kan je jouw doel behalen én behouden?

Je komt wekelijks op consult voor begeleiding en om te wegen. We bespreken je week, je lastige momenten, valkuilen en natuurlijk ook je successen!

Jij gaat aan de slag en ik help je daarbij. Ik heb al heel wat mannen mogen coachen en het kost de meeste weinig moeite om af te vallen en hun gewicht te behouden. Wanneer mannen eenmaal de smaak te pakken hebben gekregen, gaan ze tot het uiterste en vervolgens vliegen de kilo’s ervan af.

Corrie

“Een top coach. Steunt mij met alles. Mede door haar nu 20 kilo kwijt. Ik ben er nog niet, maar de eerste hobbel is genomen.”

Debbie

“In oktober begonnen en nu 7/1 12 kilo eraf, thnx too monique!”

Sharella

“Ik ben heel veel kilo’s afgevallen, onder begeleiding van mijn lieve coach Monique van Limborgh…..dank je wel lieve schat.”

dit levert het je op

Resultaten
 • Een gezonde leefstijl die je kunt volhouden
 • Meer energie
 • Een betere conditie
 • Behoud van je spiermassa
 • Een strakker lichaam
 • Minder last van snurken
 • De vrouwen vinden je aantrekkelijker 

is dit wat voor jou?

Are you ready?

Zijn wij een match, vraag je je af? Wij zijn absoluut een match als jij klaar bent voor verandering. Als je er echt aan toe bent om het roer om te gooien. Als je hulp en aanmoediging bij je reis prettig vindt. Als je gemotiveerd bent om zelf écht aan de slag te gaan, om het beste uit jezelf en jouw leven te halen. Vind jij je gezondheid belangrijk en wil je bewuster leven? Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek! 

succesverhalen

Afvallers

“Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen. Wij mannen zeggen altijd dat goed gereedschap een afdakje nodig heeft. Behalve als het afdakje een overkapping wordt dat het zelfs je schoenen drooghoud als het regent. Toen de weegschaal tegen de 100 kilo aangaf was het tijd voor actie. Na een uitgebreid intakegesprek zijn Monique en ik tot een plan van aanpak gekomen.

Als je -net als ik- in de ploegendienst werkt, vergt het wel enig aanpassen. Maar met de hulp van mijn coach hebben we een goed eetschema kunnen maken zodat ik in de avond-/nachturen toch voldoende eetmomenten had.

De resultaten bleven niet lang uit. De eerste week al anderhalve kilo eraf. Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn. Op dit moment staat de teller op -20 kilo!”

Arno
Het is jouw tijd om te stralen

Kosten PS. food & lifestyle

Voor jou

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat de kosten van het PS. food & lifestyle programma voor jou zijn. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel, je startgewicht, het aantal kilo's dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Kosten PowerSlim starterspakket

starterspakket 

€ 159

Je start met een starterspakket. Dit starterspakket is goed voor 7 dagen en bevat 42 verschillende PS. food & lifestyle producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Naast de PS. producten bevat het pakket:

 • Potje Multivitamine
 • Potje Acido Fit
 • Introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week
 • Gratis shake beker
 • Gratis PS. inspiratieboek met recepten voor ontbijt, lunch en diner t.w.v. € 19,95
Voeding- en lifestyle coach Monique

Adviesgesprek

€ 30

Een PS. adviesgesprek van een uur kost € 30,- Indien je met het PS. food & lifestyle programma incl. starterspakket start worden de kosten van € 30,- verrekend en is je adviesgesprek gratis!

na het starterspakket

€ 12 - 15 

Vanaf de 2e week stellen we samen een weekmenu op of geef je zelf aan wat je wilt eten. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag.

Vanaf fase 2 eet je minder PS. producten en gaan we opbouwen naar normale voeding. De kosten per dag zullen vanaf deze fase minder worden.

persoonlijke coaching

gratis

Een vervolg consult (30 min.) kost € 50,- Bij afname van 4 PS. producten zijn de vervolgconsulten gratis in fase 1.

In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes voor een gratis consult.

gratis receptenboek

PS.

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book met 5 koolhydraatarme recepten voor de lunch en het diner

Gratis E-book met 5 koolhydraatarme recepten

Wil jij ook het e-book "5 inspirerende koolhydraatarme recepten voor de lunch & het diner" ontvangen? Schrijf je in als MooiSlank Club Member en ontvang het E-book!

 

Jouw aanvraag is gelukt. Het E-book wordt verstuurd naar jouw e-mailadres!

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!