fbpx

recepten

Lekker en koolhydraatarm koken kan met PS. food & lifestyle.

Ben jij op zoek naar lekkere en simpele koolhydraatarme recepten voor fase 1, 2 en 3? Ik heb er een groot aantal voor je verzameld. Van ontbijt recepten tot oven recepten en van snelle recepten tot vlees recepten: je vindt het hier allemaal terug. En ook voor speciale gelegenheden kun je hier altijd wel een geschikt recept vinden. Wat te denken van PS. proof kerst recepten, sinterklaas recepten en bbq recepten? Wat er ook te vieren valt of waar je ook een gerecht voor wilt maken: de kans is groot dat je hier iets heerlijks en geweldigs vindt vanaf fase 1. Meer inspiratie nodig? Kijk snel op psfoodandlifestyle.nl. Wat is jouw favoriete recept?

#Recepten fase 1 lunch en diner

Courgettesoep

Clubsandwich tonijn

Omelet met asperges

Wrap Thaise groenten

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!