fbpx

over mij

Monique

wie ben ik?

Ik ben Monique van Limborgh, 42 jaar en woon samen met mijn vriend Dennis en hondje Caña in Bergschenhoek. Wij zijn al 22 jaar samen in voor- en tegenspoed. In 2012 hadden wij het plan om op Ibiza te trouwen, alleen ons droomhuis gooide roet in het eten. Wij wonen nog steeds met veel plezier in dit heerlijke huis en die trouwplannen komen nog wel een keer tot uitvoering!

Ik sta bekend als een positief, betrokken en behulpzaam persoon die goed kan luisteren.

Stiekem ben ik ook best creatief en vind ik het leuk om mijn huis te (re)stylen, te fotograferen en fotoboeken te maken, te shoppen, nieuwe bestemmingen voor vakanties uit te pluizen, boeken te lezen, muziek te luisteren, lekker te dansen op een festival, genieten van de zon op een terrasje en zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik heb een grote vriendengroep en ben wekelijks bij mijn ouders te vinden. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij.

Interesse in gezonde voeding

Als kind had ik altijd buikpijn. Vooral na het avondeten. Later bleek dat ik het prikkelbare darmsyndroom had. Ik heb eet-dagboekjes moeten bijhouden om te onderzoeken tegen welke voeding ik wel én niet kon. Het heeft jaren geduurd voordat ik wist waar die heftige buikpijnen vandaan kwamen. Maar aan elk nadeel zit een voordeel, mijn passie voor gezonde voeding zat er al vroeg in.

Uiteindelijk zijn ritme en regelmaat erg belangrijk voor mensen met het prikkelbare darmsyndroom, maar ook voor iedereen die een stabiel gewicht wil hebben en behouden.

Meer beweging en minder stress kunnen de klachten verminderen en uiteraard een gezond voedingspatroon. Ik heb mijn balans gevonden. Ik wil graag mijn kennis en passie voor gezonde en verantwoorde voeding met je delen.

Burn-out

In het jaar 2018 heb ik in een beginstadium van een burn-out gezeten. Ik kon alleen maar huilen, elke vezel in mijn lichaam deed pijn, ik had ontzettend veel stress, had hartkloppingen, hyperventilatie aanvallen en kon niet meer helder nadenken. Mijn motoriek was ongecontroleerd, ik wist soms niet meer waar ik was en heel mijn hormoonhuishouding was ontregeld. Gelukkig heb ik vrij snel aan de bel getrokken en actie ondernomen zodat ik wel kon blijven werken.

Ik heb heel hard aan mijzelf en mijn ontwikkeling gewerkt. Ik ben bij een coach terecht gekomen, heb verschillende therapeuten gehad, ben boeken gaan lezen over persoonlijke ontwikkeling, heb een cursus mindfullness gevolgd, ben gaan mediteren, ben meer gaan bewegen, heb geleerd hoe ik beter mijn grenzen kan aangeven en het allerbelangrijkste in deze maatschappij; ik ben gaan voelen en neem mijn rust op de momenten dat mijn lichaam daarom vraagt.

Door deze ervaring ben ik een ander mens geworden. Het was een heftige periode, maar ik sta nu heel anders en veel stabieler in het leven. Ik blijf elke dag leren en wil mij blijven ontwikkelen. Ik gun jou ook een gezond en vitaal leven en help jou daar graag bij. Ik deel graag mijn tips met je waar ik zelf erg veel aan heb gehad!

Opleidingen

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam met een bachelor in social work, heb ik gedurende 13 jaar in de bank- en hypotheeksector gewerkt. Parallel aan mijn kantoorbaan heb ik diverse voedingsgerelateerde cursussen en opleidingen gevolgd. Bovendien heb ik bij PS. food & lifestyle verschillende interne opleidingen afgerond en ben ik gecertificeerd als voedingscoach. In april 2021 behaalde ik mijn diploma als leefstijlcoach, een prestatie waar ik enorm trots op ben. Daarnaast ben ik in het bezit van certificaten als boodschappencoach en IMPACT leefstijltrainer. Ik ben altijd gemotiveerd om mijn kennis en de nieuwste tips op het gebied van voeding en leefstijl met jou te delen, want stilstaan is niet mijn sterkste kant!

Passie voor een gezonde leefstijl

Het is echt mijn passie om met mensen te werken, goed te luisteren, te adviseren en te begeleiden. Zowel op het gebied van voeding als op het gebied van lifestyle. Ben jij ook toe aan verandering? Investeer in jezelf door aan de slag te gaan met jouw leefstijl. Neem de regie over je gezondheid weer in eigen hand! Ik help je graag!

 

Liefs,

Monique

Ik help je graag op weg naar een gezond en vitaal leven!

Voeding- en Lifestyle coach Monique

“Mijn droom is om later de winters te kunnen doorbrengen in een warm oord. Ik ben gek op Spanje dus dat land staat hoog op mijn lijstje.”

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!