fbpx

Ervaringen

PowerSlim

“Ik ga stralend het najaar in.”

Joyce genoot van een bourgondisch leven totdat ze begon te merken dat haar broeken strakker gingen zitten en ze zich niet meer fit voelde. Op het moment dat ze twee striemen op haar buik kreeg besloot ze dat het genoeg was geweest. Ze besloot om samen met haar moeder te starten met PowerSlim. Het hele traject is haar goed bevallen. Ze heeft het nooit als straf gezien en heeft altijd lekker kunnen eten. Ze had een coach die altijd goede tips gaf als het even wat minder ging. Joyce is inmiddels al weer een tijdje op haar gewicht mede dankzij de ondersteuning van haar PowerSlim coach. Deze winter hoeft zij zich niet meer te verstoppen in dikke kleding. Ze is nog altijd blij met het resultaat!

 

Joyce

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PS

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!