fbpx

ervaringen

Afvallers

 Wanneer je je verdiept in een nieuwe leefstijl om gewicht te verliezen, ben je vast erg benieuwd naar andere succesverhalen van afvallers. Lees hier de positieve ervaringen van mensen die met behulp van het PS. food & lifestyle programma weer fit, happy en gezond door het leven gaan! Als jij ook kiest voor PS. food & lifestyle, ga ik er alles aan doen dat jij net zo succesvol bent als alle anderen, die hun ervaringen hieronder hebben gedeeld. Let’s do it together!

belinda

annick

Ervaring van Marlon

‘Ik heb in april 2021 het heft weer in handen genomen. In de loop der jaren was er telkens een paar kilo bijgekomen, met als gevolg dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Ik heb me verdiept in verschillende methoden om af te vallen en ben terecht gekomen bij PS food & lifestyle (toen nog PowerSlim). Vooral de begeleiding door een coach heeft me daarbij over de streep getrokken. En mijn coach, Monique van Limborgh, zat ook nog eens vlak in de buurt. Heel fijn!

Ik heb vervolgens geen moment spijt gehad. Monique gaf me precies dat zetje in de rug, en was mijn spreekwoordelijke stok achter de deur. Ze heeft me begeleid door de verschillende fases door advies te geven over het invullen van de 6 eetmomenten, moeilijke momenten te bespreken en het geven van tips. De producten zijn niet goedkoop, maar wel erg lekker en effectief. De site van PS. food & lifestyle heeft een heel groot aantal recepten die ik volop heb gebruikt. Het resultaat is een gewichtsverlies van 13 kilo. Ik zit weer veel beter in mijn vel en heb het gevoel nu beter te weten waar ik op moet letten om een terugval te voorkomen.’

Heleen

Arno

Willemijn

Ervaring Willemijn na

Veronique

Ervaring Veronique

Lieneke

Bridget

Ron

Tonny

weg met die vakantiekilo's

Patricia

Rani

Ervaring van Rani

Ellie

Ervaring Ellie na foto

Linda

Ervaring Linda

rosalie

Ervaring Rosalie

Bea

Lisette

Natalie

Tatiana

Sandra

Ervaring Sandra van Iersel

Miraila

Esther

Kiki

Ervaring Kiki na foto

Mandy & Erwin

Anja

Joyce

Ellen

Anouk

Sharella

Esther

Ervaring Esther
Stralend de zomer in!
E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!