fbpx

Ervaringen

PowerSlim

“Ik ben 15 kilo afgevallen!”

Lieneke, uit Ridderkerk

“Maandag 17 februari 2018 dacht ik, laat ik weer eens op de weegschaal gaan staan. Dat was een schok, 89 kilo!!!! Ik heb direct het telefoonnummer van PowerSlim op gezocht. Ik had er al eens over gelezen en dacht toen: “als het zover moet komen, lijkt het wel wat voor mij.”

Monique nam de telefoon op en we hadden gelijk een klik. 1 maart ben ik begonnen en het ging als een trein. Mijn streven was 6 kilo eraf voor eind mei als we met vakantie gingen. Maar toen was ik al 10 kilo kwijt! Ook in de vakantie weinig moeite gehad, voor tussendoortjes had ik van alles mee genomen van PS. Ik heb veel vis gegeten en weinig alcohol gedronken, veel gewandeld, maar ook wel eens iets lekkers genomen zoals een ijsje of een toetje.

Nu houd ik het bij met ’s morgens magere kwark met zaden, blauwe bessen, frambozen en de muesli van PS. Tussendoor de choco chip koekjes of kaas crackertjes van de PS Balance lijn. En natuurlijk 2 stuks fruit. Warm eten doe ik weer gewoon mee. Ik eet als lunch de crackers van Balance of heerlijk koolhydraatarm brood met zaadjes van de lokale bakker.

Ik ben nu zelfs onder de 74 kilo op mijn eigen weegschaal: dus ik ben 14 a 15 kilo afgevallen en zo is het prima. Door regelmatig een half uur te wandelen en dat 4 a 5 keer per week en op mijn eten te blijven letten blijf ik op gewicht. Dit werkt het beste voor mij.

Groetjes Lieneke”

(Op verzoek van Lieneke hebben we een algemene foto geplaatst)

 

Lieneke

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PS

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!