fbpx

Ervaringen

PowerSlim

“Ik heb nu voor het eerst in mijn leven een gewicht waarvan ik altijd gedroomd heb!”

Patricia Loose, 43 jaar uit Ridderkerk

“Ik ben altijd wel te zwaar geweest en ging dan op een verkeerde manier lijnen. Ik viel wel af, maar binnen no time zat het dubbele er weer aan. Als ik in de spiegel keek vond ik mezelf niet mooi en zo gedroeg ik me dan ook. Dus wat deed ik: ik trok (te) grote kleding aan om het maar te camoufleren.

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd zag ik dat een vriendin van mij erg mooi en goed was afgevallen. Ik trok de stoute schoenen aan en heb gevraagd hoe zij dat voor elkaar heeft gekregen. Zij had het PowerSlim programma gevolgd. Na wat onderzoek te hebben gedaan op het internet vond ik coach Monique van Limborgh in Ridderkerk. Na een telefoontje besloot ik dat het nu echt tijd was om eens en voor altijd met mijn overgewicht af te gaan rekenen.

Ik had besloten dat ik op 1 april wilde gaan beginnen. Zo gezegd en zo gedaan. Ik ben begonnen met het starterspakket om te kijken welke producten ik lekker zou vinden. Ik kwam er al snel achter dat er een hoop producten erg lekker waren en hierdoor was het voor mij ook erg goed om vol te houden.

Mijn coach Monique heeft me goed geholpen. Ik had aan het begin een hele hoop vragen en Monique heeft echt de tijd voor mij genomen om deze vragen te beantwoorden.

Ik heb nu voor het eerst in mijn leven een gewicht waarvan ik altijd gedroomd heb en dit ga ik ook zeker zo houden! Ik zit nu lekker in mijn vel en dat is ook wel te zien op de foto. Ik draag geen te grote kleding meer!

Monique, bedankt voor je vertrouwen in mij en je goede begeleiding!

 

Patricia

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PS

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!