fbpx

Ervaringen

PowerSlim

“Het is echt gelukt!”

Sharella, 43 jaar uit Rotterdam

“Ik ben Sharella en ik ben 43 jaar oud. Ik heb vanaf mijn tiende al een beetje overgewicht. Jaar na jaar werd ik steeds zwaarder. Ik heb van alles geprobeerd om af te vallen, maar geen enkel dieet hielp óf ik hield het niet vol. Ik bleef veel thuis omdat ik me schaamde voor mijn gewicht. Ik vond mezelf te dik en wilde nergens naartoe. Ook was ik snel moe en had weinig energie. Ik werk in de zorg en door mijn overgewicht was ik nog sneller moe.

Op mijn werk zag ik mijn ex Teamleidster, zij was erg veel afgevallen. Toen ik thuis kwam heb ik haar gelijk een sms’je gestuurd om te vragen hoe ze dat gedaan had. Ze vertelde me over de producten van PowerSlim en over haar voedingscoach. Januari 2013 maakte mijn ex Teamleidster een afspraak voor mij, bij coach Monique van Limborgh. Ik dacht, misschien kan het bij mij ook wel lukken!

En het is echt gelukt! Met steun van mijn lieve coach Monique van Limborgh en mijn oudste zoon, viel ik veel kilo’s af. Nu voel ik me fit en zit lekker in mijn vel, ik ga overal naartoe en kan eindelijk kleine kledingmaten kopen. Ik droom er al jaren van om slank en energiek te zijn, dus ik zal er alles aan doen om mijn gewicht te behouden. De producten van PowerSlim zijn erg lekker en hebben er zeker toe bijgedragen dat ik het zo makkelijk vol kon houden. Ik zie PowerSlim niet als dieet, maar als een verandering van mijn lifestyle. Ik ben nu fanatiek aan het sporten en let op mijn eten.

Mijn lieve coach Monique van Limborgh, bedankt voor al je steun.”

 

Sharella

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PS

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!