fbpx

Ervaringen

PowerSlim

Esther uit Ridderkerk

“Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl!”

Esther is PowerSlimmer in the picture en heeft een fotoshoot bij PowerSlim op het hoofdkantoor gewonnen! Esther vertelt aan PowerSlim haar verhaal. Laat je inspireren door haar verhaal.

“Na een moeilijk jaar te hebben afgesloten dacht ik het nieuwe jaar fris te beginnen. Veel sporten en gezond eten. Maar ik bleek al snel in mijn oude patroon terug te vallen.

Ook kreeg ik van het ene op andere moment te maken met overgangsklachten, daarnaast kwam mijn werk als kapster bijna geheel stil te liggen door Covid19. Ik ging steeds ongezonder eten en zat steeds minder lekker in mijn vel.

De knop ging om

Tot op het moment dat ik een vriendin tegenkwam die er in mijn ogen top uit zag. Ze vertelde me dat het PowerSlim programma had gevolgd. Dat was voor mij het moment dat de knop omging, dit wilde ik ook. Ik ben op zoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en zo kwam ik bij Monique terecht. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Monique en zij bleek voor mij een goede motivator te zijn. 8 juli ben ik begonnen en daarna is het bijzonder snel gegaan.

Elke week keek ik uit naar de afspraak met mijn coach en welke PowerSlim producten ik zou nemen. Het geeft je een euforisch gevoel als je bij elke afspraak hoort dat je de goede richting opgaat. Natuurlijk is het in het begin niet altijd makkelijk. Je lichaam is gewend geraakt aan een bepaald voedingspatroon, maar als je daar eenmaal doorheen bent dan gaat het ook snel. Ik voelde mij steeds lekkerder in mijn vel zitten en op dit moment voel ik mij top!”

Nu ben ik zelf een keer aan de beurt!

In de stoel bij de visagiste vertelt Esther dat ze zelf ook vaak metamorfoses heeft verzorgd. “In mijn werk als kapster heb ik vroeger ook wel vaker iemand een nieuwe look mogen geven. Dat ik nu zelf juist een keer aan de beurt ben, vind ik wel erg leuk!

Daarnaast is het natuurlijk leuk om van anderen te horen dat ze je er goed uit vinden zien. Sommigen zeggen ook dat het nu goed is, en dat ik niet verder moet gaan. Soms is dat wel lastig als ik opmerkingen hoor zoals ‘wat zie je er smal uit, nu moet je niet meer verder gaan hoor’ of ‘daar komt ze weer aan met haar reepje’.”

Een beetje spannend

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat Esther haar doel bereikte en het gaat haar heel goed af om in balans te blijven. “Het ging eigenlijk heel snel en gemakkelijk en ik ben vrijwel niet in de verleiding gekomen. Mijn gezin is nu ook veel meer met gezonde voeding bezig. Dat gezonde eetpatroon doorzetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Nadat Esther nu zelf een keer verwend is in de kappersstoel en met mooie visagie is het tijd om naar de fotostudio te gaan! Een beetje spannend is het wel. “Maar ik ben helemaal niet fotogeniek hoor!” Nadat de fotograaf Esther de eerste foto’s laat zien voelt het nog een beetje onwennig en vindt Esther de foto’s nog niet mooi. Maar stiekem zien we het zelfvertrouwen van Esther groeien en staat ze steeds zelfverzekerder voor de camera. Met wat een resultaat! De foto’s zijn prachtig, je ziet er stralend uit Esther!

de ervaring van

Esther

“Het eetdagboekje van Esther”

Ik deel graag met jullie mijn eetdagboekje.

1. In welke fase zit je nu?
Ik zit in de overgangsfase (fase 3)

2. Hoe ziet een dag PowerSlimmen er voor jou uit? Wat eet je zoal op een dag? Ik heb 6 eetmomenten per dag. Ik zal een voorbeeld geven van hoe een van mijn dagen eruit ziet.

  • 07:00 uur: PS muesli bosvruchten +150 gr magere kwark + paar blauwe bessen
  • 10:00 uur: PS reep crunchy kokos
  • 13:00 uur: groene asperge-broccolisoep + 1 (walnoten) boterham
  • 14:30 uur: PS koek
  • 18:00 uur: shashuka vega
  • 20:00 uur: schaaltje yoghurt met een appel

Daarnaast drink ik 1,5 liter water + groene thee op een dag.

3. Maak je een planning voor wat je de komende dagen/week gaat eten? Ik maak elke zondag een planning voor de hele week

4. Hoe bereid je je eetmomenten voor wanneer je moet werken? Alles in voorraadbakjes bewaren.

5. Wat zijn je favoriete PowerSlim recepten? Ik heb niet een echt een favoriet, alle producten die ik op dit moment gebruik bevallen mij prima.

6. Hoe combineer je PowerSlim met de rest van het gezin? Eten jullie hetzelfde? We eten niet hetzelfde echter wordt er in ons gezin veel gesport en veel eiwitrijke voeding genuttigd.

7. Heb je tips voor andere PowerSlimmers? Begin een PowerSlim dieet als je de knop echt om kan zetten.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Esther
Ervaring Esther PowerSlimmer in the picture
Ervaring Esther

VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden? Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek luister ik graag naar je verhaal en bespreken we de mogelijkheden.

gratis receptenboek

PowerSlim

Bestel je het starterspakket, dan krijg je dit boek vol met inspirerende recepten t.w.v. € 19,95 gratis!

 

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!