fbpx

Afvallen in Rotterdam

Je kan het!

Wil je verantwoord en gezond afvallen en woon je in Rotterdam? Zoek niet verder! Bij MooiSlank Coaching kun je terecht voor een uniek afslankprogramma, waarbij ik je help gewicht te verliezen, een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden.. Met een speciaal ontwikkeld afslankprogramma in combinatie met koolhydraatarme voeding, ben je verzekerd van een gewenst resultaat en zorgen we er door persoonlijke begeleiding voor dat de behaalde resultaten blijvend zijn. Wil jij een betere versie van jezelf worden en de hulp inschakelen van een coach? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Afvallen in Rotterdam met het PS. food & lifestyle programma

Om je te helpen naar je einddoel, maak ik gebruik van het PS. food & lifestyle programma. Het programma is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma met de focus op het behalen van je streefgewicht én vervolgens dit gewicht te behouden. Tijdens het afslankprogramma zul je voornamelijk koolhydraatarme en eiwitrijke voeding eten. Ik zorg ervoor dat je heerlijke recepten meekrijgt, zodat je in combinatie met mijn begeleiding je doel zal behalen.

Afvallen rotterdam
Afvallen rotterdam

Persoonlijke begeleiding

Als je in Rotterdam of omgeving woont en wilt afvallen, dan is mijn afslankprogramma iets voor jou! Zo ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, waarbij ik je de tips & tricks geef om op een gezonde manier af te vallen. Als voeding- en lifestyle coach help ik je aan een gezond voedingspatroon waarbij je werkelijk bewust gaat worden van je gedrag en gewoonten. Met mij ontdek je jouw wensen en behoeften, zodat je de juiste stappen zet naar een gezondere leefstijl.

Afvallen in Rotterdam voor mannen

Mijn programma is niet alleen voor vrouwen bestemd. Ook als je als man wilt gaan starten met afvallen en je woont in de regio Rotterdam, is het PS. food & lifestyle programma in combinatie met mijn begeleiding en geweldige recepten zeker geschikt om succesvol en verantwoord af te vallen. Aangezien je als man over het algemeen meer spiermassa hebt dan een vrouw, gaat afvallen dan ook vaak sneller. Ik help je graag om bewust te worden van je eetkeuzes en je leefstijl. Vervolgens help ik je om een doel te stellen en dit te realiseren.

Streven naar een blijvend resultaat

Een streefgewicht behalen is één ding. Het behouden van dit gewicht en het blijven kiezen voor gezond eten is de sleutel. In combinatie met mijn persoonlijke voedingsplan en persoonlijke coaching zorg ik ervoor dat je na het halen van je doel, de juiste keuzes blijft maken. Wil je graag op een verantwoorde manier afvallen, woon je in Rotterdam en ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een consult.

Liefs,

Monique

Contactformulier

1 + 6 =

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox. 

Inschrijving gelukt! Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!