fbpx

Hey daar!

Leuk nieuws: MooiSlank Hillegersberg is pas verhuisd! Maar maak je geen zorgen, we zijn nog steeds om de hoek te vinden aan de Weissenbruchlaan. Ons nieuwe adres is nu Weissenbruchlaan 84 in Rotterdam, waar we te vinden zijn in de nieuwe BodyMind Hub. Het is een fijne plek waar gezondheid, lichaam en geest centraal staan. 

Waarom kom je niet snel eens langs? Momenteel kun je alleen op donderdagen bij ons langskomen, maar we zijn hard aan het werk om onze beschikbaarheid snel uit te breiden. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze nieuwe plek!

Veel liefs, Monique

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!