fbpx

Begin deze maand, op vrijdag 7 februari, heb ik de deuren geopend van mijn nieuwe PowerSlim center in Rotterdam. Het was een prachtige dag! De zon heeft zich de hele dag laten zien en het winkelend publiek en mijn gasten hadden allemaal voorjaarskriebels.

Onder het genot van een (PowerSlim) hapje en een drankje is MooiSlank Hillegersberg feestelijk geopend. Voor mij was het een zeer geslaagde dag!

MooiSlank is een samenwerking aangegaan met Studio Prikkels die EMS trainingen geeft. De combinatie van eiwitrijk eten en 20 minuten trainen zorgt voor een snelle spieropbouw. Dit is in je voordeel als je wilt afvallen of strakker in je vel wilt komen te zitten.

Voor wie mij nog niet kent. Ik ben Monique van Limborgh, 38 jaar en al ruim 8 jaar PowerSlim gecertificeerd voedingscoach. Naast voedingscoach ben ik ook Lifestyle coach.

Dus wil jij je energieker voelen? Kilo’s kwijtraken? Een gezond BMI? Of hulp bij het veranderen van je leefstijl? Met behulp van het PowerSlim programma en mijn persoonlijke coaching kan je dit allemaal bereiken.

Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de deur uit gaan en ze eerlijk tegen mij kunnen zijn. Ik bied graag mijn luisterend oor, ben erg betrokken, zeer enthousiast en heb doe mijn werk vol passie.

Ik hoop dat ik met mijn kennis iets voor jou kan betekenen. Bel of mail me gerust voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. 

Veel liefs

Monique

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!