fbpx

Wat vliegt de tijd! Nog een paar weken en dan is het alweer Pasen. Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat de paaseitjes al enige tijd in de winkels liggen. Als je aan het PowerSlimmen bent kan het soms best lastig zijn om de verleiding van deze eitjes te weerstaan. Gelukkig heeft PowerSlim dit jaar weer aan alle PowerSlimmers gedacht en hebben zij een heerlijk alternatief, de PowerSlim paaseitjes, laten maken. De paaseitjes zijn één smaak verkrijgbaar; melk praline smaak. Tijdens het PowerSlimmen mag je één paaseitje per dag als extraatje. Eén eitje bevat 54 kcal en 2,8 g koolhydraten. Zo kan je toch een beetje meedoen!

We weten nog niet of we met familie, vrienden of kennissen aan de Paastafel kunnen zitten dit jaar. Ook al zijn we niet fysiek bij elkaar, de verbondenheid die we voelen is groter dan ooit. Stuur een lief kaartje of bloemetje naar je naasten, haal boodschappen voor degene die ziek zijn of thuis moeten blijven, stuur een lief berichtje naar mensen die angstig zijn om een hart onder de riem te steken. Kortom wees extra lief voor elkaar en geniet van deze heerlijke paaseitjes!

De paaseitjes zijn vanaf deze week (tijdelijk) verkrijgbaar bij MooiSlank.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!