fbpx

“The closer we get to being who we are meant to be, the brighter we shine.”

Happy Life Retreat verzorgt retreats gericht op persoonlijke ontwikkeling, yoga, bewustwording en groei. Er even tussenuit en in een prachtige omgeving tot jezelf komen!

Ramona is mijn klankbord en grote inspiratiebron. Zij is een aantal jaar geleden op mijn pad terecht gekomen. We hebben hetzelfde doel in het leven en delen dezelfde interesses. Ramona is iemand die erin slaagt om stap voor stap haar droom waar te maken. Door positief te blijven, te geloven in haar eigen kunnen en haar hart te volgen.

Ik stelde haar 5 inspirerende vragen en deel deze graag met jullie!

Waarom ben je met Happy Life Retreat begonnen?

# – Vanuit de wens om een betekenisvol en leuk leven te creëren waarmee ik ook nog eens andere mensen kan inspireren hetzelfde te doen. Ik heb altijd al veel interesse gehad in menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Tel daar een grote liefde voor mensen, reizen, Ibiza, ondernemen én een steentje bijdragen aan de wereld bij op en de cirkel is rond!

Wat vind jij het allerleukste aan ondernemen?

# – De vrijheid, de voldoening, de afwisseling en de uitdaging

Hoe bewaak jij de balans tussen werk en privé?

# – Door te mediteren ervaar ik innerlijke rust en focus. Dat maakt efficient werken met de juiste prioriteiten en een goede planning een stuk makkelijker. Daarnaast voel ik daardoor goed waar mijn grenzen liggen. Ook hou ik een bepaald ritme aan waarin genoeg tijd is voor beweging, gezonde voeding, goede nachtrust en ontspanning zodat ik goed kan opladen. Ik ben echt voorstander van smart working ipv hard working  😉

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

# – Dan geef ik nog steeds retreats waarschijnlijk ook op andere plekken dan alleen Ibiza! Daarnaast veel genieten met man, kids, vrienden en familie. Vooral van de kleine dingen zoals lekker buiten en gezellig samen zijn. En wie weet komt mijn droom van een 2e huisje in het buitenland wel uit.

Wat is jouw beste mindfulness tip?

Daar hoef ik niet lang over na te denken!

# – Doe minder i.p.v. meer en je zult veel meer kunnen genieten van de dingen die je doet.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door Ramona en heb je iets aan haar waardevolle tips om meer innerlijke rust en focus te ervaren. Haar e-book is alleen vandaag gratis te verkrijgen via mijn Instagram story @mooislank. Veel leesplezier!

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!