fbpx

#MOOISLANKCHALLENGE 

Waarschijnlijk had je veel leuke plannen voor dit jaar gemaakt. Voorjaarsvakantie, zomervakantie, uitjes, festivals etc. Deze vallen door de huidige situatie allemaal in het water. Verdrietig en niet leuk, maar hopelijk maakt 2021 dit allemaal weer goed!

Je kunt natuurlijk wel al plannen maken voor het nieuwe jaar.. En met behulp van een bucketlist, maak je je plannen en wensen inzichtelijk. Dit hoeven niet allemaal grote reizen of wensen te zijn. Denk ook eens aan kleine gebaren en to-do’s.

Het invullen van een bucketlist is ontspannen en je wordt er blij van. Download daarom hieronder de gratis quarantaine- bucketlist en ga ermee aan de slag! Maak ook een top 5 die je binnen een jaar afgevinkt wilt hebben. Je kunt je top 5 delen op Instagram met @mooislank. Leuk als je dat wilt doen!

Veel plezier met het maken van jouw eigen bucketlist!

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!