fbpx

PowerSlim heeft het kookboek volledig vernieuwd! Het is een inspiratieboek met ongeveer 52 recepten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast extra inspiratie voor dressing, spreads, sausjes, eigen kruidenmixen en feestelijke hapjes. Alle gerechten zijn geschikt vanaf fase 1, geven een flinke dosis inspiratie en laten vooral zien dat je met een koolhydraatarme levensstijl nog steeds kan blijven genieten van lekker eten.

Ook niet- PowerSlimmers kunnen inspiratie opdoen in dit inspiratieboek! In de recepten index achter in het boek kun je gemakkelijk per hoofdstuk zoeken naar een gerecht met of zonder PowerSlim product.

Interesse in het kookboek? Als je besluit om te starten met PowerSlim krijg je bij aanschaf van het starterspakket dit nieuwe kookboek cadeau! Uiteraard is het kookboek ook los te koop voor € 19,95. Een leuk cadeautje voor zowel mannen als vrouwen die koolhydraatarm willen genieten en werken aan een gezonde leefstijl.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!