fbpx

Het PowerSlim afslankprogramma is PS. food & lifestyle geworden. Wat blijft voor jou hetzelfde en wat is nieuw?

Fase 1 & 2 afvallen: PS. food & lifestyle

De persoonlijke (wekelijkse) begeleiding en de PS. producten blijven hetzelfde. In november wordt er een nieuwe app met gepersonaliseerde weekmenu’s op basis van jouw wensen gelanceerd! Het is een handige app met gepersonaliseerde weekmenu’s, koolhydraatarme recepten, je eigen eetdagboekje en boodschappenlijstje. Je kunt de app binnenkort downloaden op je telefoon. Houdt de social media kanalen in de gaten!

Fase 2C & 3 gewichtsbehoud: PS. life

In fase 2C en fase 3 kun je gewoon de PS. producten blijven gebruik naar wens. Halverwege november komt de nieuwe gewichtsbehoudlijn uit die online te bestellen is of verkrijgbaar is bij MooiSlank.

Niet tijdelijk je eetpatroon aanpassen maar een nieuwe, gezonde levensstijl vinden die bij je past.. én die je met plezier kunt blijven volhouden. Daarom heeft PS. food & lifestyle de producten van PS. life ontwikkeld. PS. life is geen programma, maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken.

PS. life is er ook voor iedereen die zich bewust is van de voordelen van een verantwoord voedingspatroon met minder koolhydraten. Met de muesli’s, granola’s, pasta’s en crackers wordt een verantwoorde keuze maken nog gemakkelijker. En niet alleen voor jou, maar voor het hele gezin.

Er is ook een nieuw kookboek voor de gewichtsbehoud fase 2C & 3 uit: ‘Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten.’ Het verschil met het eerder uitgebrachte kookboek is dat in dit nieuwe boek geen PS. producten worden gebruikt. Dit kookboek is al bij MooiSlank, PS. food & lifestyle, Bol.com, Bruna etc. te koop.

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier. Wil je meer weten? Bel of mail mij of maak een afspraak via het contactformulier.

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!