fbpx

Kimberly: “De kracht van het PS. food & lifestyle programma zit hem in de ideale combinatie van: persoonlijke begeleiding, een op maat aangeboden voedingsadvies en de producten van PS. food & lifestyle gecombineerd met gangbare voedingsmiddelen.”

Nadat ik het PS. programma succesvol heb gevolgd ben ik nu zelf PS coach om jou te helpen. Destijds ben ik begonnen met het PS. programma omdat ik niet lekker in mijn vel zat.

Ik heb fibromyalgie (weke- delen reuma) en tijdens het dieet merkte ik wat voeding- en lifestyle deed met mijn lichamelijke en mentale gezondheid.

Fibromyalgie
Voordat in 2017 deze diagnose werd gesteld liep ik een aantal jaar met veel pijn, spierpijn, kramp en andere vage klachten. Dit zorgde voor veel vermoeidheid.
Deze klachten zorgde bij mij voor grote frustratie, maar ook depressiviteit. De ene dag voelde ik mij fit en kon ik de hele wereld aan en de volgende dag wilde ik alleen nog maar slapen. Vervolgens kroop ik, door de heftige pijnaanvallen, in mijn eigen bubbel.
Ik voelde mij vaak verward en de pijn in mijn hele lijf was altijd aanwezig. Ook kon ik prikkels moeilijk verwerken en was een simpele verjaardag soms al een hele uitdaging.

Door de spierspanning kon ik moeilijk ontspannen. Alles wat ik deed kostte mij heel veel energie, energie die ik gewoon niet had. Alles wat ik voelde probeerde ik te negeren en te onderdrukken.
Ik kreeg pijnstillers en het advies om maar eens met een psycholoog te gaan praten.

Persoonlijke reis
Hier is mijn persoonlijke reis gestart, ik kon mijzelf er niet bij neerleggen en accepteerde het niet om te leven op pijnstillers. Uiteindelijk ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma. Tijdens het volgen van dit programma merkte ik meteen wat het positieve effect is van gezonde voeding op je lichaam en geest. Daarnaast ben ik meer gaan sporten en bewegen. Dit deed ik niet alleen om fitter te worden maar ook omdat ik hierdoor kon ontspannen. Door mij te focussen op mijn persoonlijke ontwikkeling leer ik anders om te gaan met situaties en gedachten.

PS coach
Met mijn eigen positieve ervaring met het PS. programma ben ik nu zelf PS coach. Ook ben ik voedingsdeskundige en volg ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Hiermee kan ik jou helpen om, in combinatie met gezond eten, ervoor te zorgen dat je voldoende essentiële voedingstoffen binnen krijgt. Door mij te verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer weet ik hoe je met de juiste voeding, in combinatie met vitaminen, mineralen en andere supplementen, lichaamseigen geneeskracht kunt stimuleren. Daar gebruik ik ook mijn ervaring voor die ik tijdens mijn werk in de ouderenzorg heb opgedaan. Hier heb ik veel geleerd over het effect van gezonde voeding in combinatie met verschillende ziektebeelden.

Ontspannen
Hard werken is ook hard ontspannen. Naast dat ik veel met voeding bezig ben, sport ik ook graag en daag ik mijzelf graag uit om mijn grenzen fysiek en mentaal te verleggen. Stil zitten is namelijk niet echt mijn ding. Niet alleen hardlopen en krachttraining doe ik graag maar ook yoga en mediteren vind ik heerlijk.

Met mijn eigen ervaringen en enthousiasme wil ik jou graag ondersteunen en begeleiden om de beste versie van jezelf te worden. Neem gerust contact met mij op! Dan kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Tot snel! Liefs, Kimberly

E-book Yes! Ik wil gezonder leven

Download het e-book: Yes! Ik wil gezonder leven.

Word een MooiSlank Club Member om het gratis e-book te downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een downloadlink in jouw mailbox.

Ebook2

You have Successfully Subscribed!